Augustus 26 2019 00:05:01

· Nieuwste lid: deurdouwer

Welkom bij sportclub DeDeurDouwers

Wie?
Sportclub De Deurdouwers is een vereniging voor volwassenen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.
Ooit begonnen als een klein groepje mensen die ondanks hun beperking of ziekte op een verantwoorde en leuke manier in beweging wilden blijven, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met ruim 40 leden.
Een vereniging waar verantwoord sporten onder deskundige begeleiding op de eerste plaats staat, maar waarbij er naast het sporten ook gelachen mag worden.
Wat?
Sportclub De Deurdouwers bestaat uit 3 groepen die elk een van de de volgende activiteiten doen:

Waar?
We sporten in de sporthal en het zwembad van sportcomplex BEA, locatie Beatrixoord in Haren, vlakbij de stad Groningen.

Start seizoen 2019-2020
Hallo allemaal,

De sportlessen voor het komende seizoen 2019/2020 beginnen op woensdag 4 september.
Voor Sport & Spel is het aanvangstijdstip 17.00 uur en voor de Rollers om 18.30 uur.

Aquajogging begint het nieuwe seizoen op donderdag 5 september om 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,
Jan Koopman
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Verwerkingstijd: 0.15 seconden - 19 Zoekopdrachten 142,284 unieke bezoeken