December 12 2018 04:12:41
Navigatie
· Home
· Doelgroep
· Rolstoelsport
· Aquajoggen
· Sport en spel
· ANBI gegevens
· Contact opnemen

· Bezoek onze sponsors

Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 4
· Nieuwste lid: deurdouwer
Deurloop 2 juni
De Deurloop – Iedereen in beweging met ‘Sportclub De Deurdouwers’ Haren

Zaterdag 2 juni 2018


- Of je nu graag wandelt, hardloopt, in een rolstoel in beweging komt of graag met een handbike erop uit trekt: iedereen kan meedoen met ‘De Deurloop’ op zaterdag 2 juni aanstaande in Haren. Ook als je een lichamelijke beperking of chronische ziekte hebt. Deze speciale loop wordt georganiseerd door sportclub De Deurdouwers. Stichting BEA is supporter van ‘De Deurloop’ en daagt iedereen uit deur te lopen.Bij sportclub De Deurdouwers kan iedereen met een fysieke beperking sporten. Bijvoorbeeld als je na een revalidatietraject weer in beweging wilt komen of als je een beperking hebt en wilt sporten. Alleen sporten is wellicht (nog) een te grote stap of ongezellig. Bovendien is het fijn om – bijvoorbeeld na de revalidatie - lotgenoten tegen te komen en ervaringen uit te wisselen. Bij de sportclub kan je in je eigen tempo en onder begeleiding van een professionele beweeg- en lifestyle coach, werken aan een betere conditie en meer vertrouwen in je eigen lichaam. Er zijn drie sportgroepen: sport & spel, aquajoggen en een rolstoelsportgroep.

Voor ‘De Deurloop’ wordt in de buurt van UMCG Beatrixoord in Haren een parcours uitgezet met verschillende afstanden voor verschillende groepen: hardlopers kunnen kiezen uit de recreatieve afstand van 5 kilometer of de competitieve 10 kilometer. Voor wandelaars en rollers is er een recreatieve route van 5 kilometer. Hierbij kunnen rollers zich eventueel laten vergezellen van een buddy. Handbikers kunnen het mooie parcours van 25 kilometer rijden. De handbikers starten om 13 uur. De andere groepen komen om 14 uur in beweging. Na afloop krijgt iedereen een mooi aandenken. Bij de competitie is er bovendien een ‘kleurrijke’ erkenning voor de beste dame en heer speciaal verzorgd door een sportieve kunstenaar. Inschrijven kan vanaf 12 uur aan de start bij Sportcomplex BEA, Dilgtweg 5 in Haren (kosten: € 8,-). Eventuele opbrengsten komen ten goede van de sportclub.

Dus wil je mee wandelen, hardlopen of rollen? Recreatief of met een wedstrijdelement? Kom dan zaterdag 2 juni 2018 naar Haren! Voor meer informatie en contact: Eric Helmantel: 06-20329228 of h.j.helmantel@umcg.nl
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Verwerkingstijd: 0.69 seconden - 17 Zoekopdrachten 124,527 unieke bezoeken