Mei 23 2024 11:07:16
Navigatie
· Home
· Doelgroep
· Rolstoelsport
· Aquajoggen
· Sport en spel
· Club van 50
· ANBI gegevens
· Contact opnemen

· Bezoek onze sponsors

Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 4
· Nieuwste lid: deurdouwer
Rolstoelsport
Rolstoelsport

De rolstoelsport-groep sport iedere woensdag van 18:30-19:30 uur in een deel van de sporthal van sportcomplex BEA in Haren (Gn). We maken gebruik van speciale sportrolstoelen die heel stevig en vooral ook wendbaar zijn. Maar sport je liever in je eigen (sport)rolstoel, dan mag dit natuurlijk ook. De rolstoelsport is bedoeld voor iedereen die om welke reden dan ook een rolstoel moet gebruiken.Onder begeleiding van de trainer worden elke week andere activiteiten gedaan. Je bepaalt hierbij zelf hoe intensief je meedoet.
Tijdens de training kunnen verschillende sporten aan bod komen. Er zijn allerlei mogelijkheden, bijvoorbeeld tafeltennis, hockey, zitvolleybal of rolstoelbasketbal.

Het doel is dat iedereen een leuke en sportieve training heeft, zodat iedereen na afloop met een goed en tevreden gevoel huiswaarts keert. Mocht het toch zo zijn dat je het gevoel hebt dat je niet of te weinig aan bod komt, omdat je bijvoorbeeld het tempo niet kunt bijhouden, dan kun je dit te allen tijden kenbaar maken en zal de trainer hier rekening mee proberen te houden. We zijn tenslotte een vereniging voor iedereen.

De rolstoelgroep wordt gesponsord door het bedrijf voor sportrolstoelen: "Double Performance"k
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Verwerkingstijd: 0.05 seconden - 17 Zoekopdrachten 235,666 unieke bezoeken